Ghanasoccernet.com praneša, jog 27-erių gynėjas užsitraukė keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmę už pareigūno įžeidimą.

Teismas futbolininkui taip pat skyrė 100 tūkst. dinarų (32 tūkst. eurų) piniginę baudą.

Skelbiama, kad incidentas įvyko balandžio 22 d., kuomet H. Nagguezas buvo sustabdytas pareigūnų dėl karantino režimo pažeidimo. Netrukus paaiškėjo, kad žaidėjas vairavo automobilį neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Kilęs ginčas greitai „įkaito“, pasipylė nepagarbūs žodžiai, kuriuos vėliau teismas traktavo kaip pareigūnų įžeidimą.

Už grotų atsidūręs H. Nagguezas parašė laišką Tuniso prezidentui Kaisui Saiedui, prašydamas sušvelninti bausmę.

„Sūduvos“ gretose jis spėjo sužaisti vienintelį mačą, pirmame A lygos ture praleidęs aikštėje 90 min. prieš Gargždų „Bangą“.

Marijampoliečiai po pusantro mėnesio pertraukos savo treniruotes atnaujino praėjusią savaitę. A lyga į šalies stadionus turėtų grįžti gegužės pabaigoje arba birželį.

Primename, kad H. Nagguezas sutartį su „Sūduva“ pasirašė praėjusį vasarį. Kovą, vos šalyje paskelbus karantiną, Lietuvos čempionų ekipa išleido savo legionierius namo.

H. Nagguezas 2016 metais tapo Tuniso čempionu, 2012, 2014 ir 2015 m. – taurės laimėtoju, o 2015 m. triumfavo ir Afrikos Konfederacijos taurės turnyre.

2018-ųjų pradžioje gynėjas persikėlė į vieną garsiausių Egipto klubų – Gizos „Zamalek“. Su juo „Sūduvos“ naujokas tiek 2018, tiek 2019 m. laimėjo Egipto taurę, pernai dar kartą tapo Afrikos Konfederacijos taurės laimėtoju.

Nuo 2015-ųjų H. Nagguezas yra kviečiamas į Tuniso rinktinę, joje sužaidė 22-ejas rungtynes. 2017-aisiais gynėjas dalyvavo Afrikos Nacijų taurės turnyre, o 2018-aisiais – pasaulio čempionate Rusijoje. Pastarajame turnyre futbolininkas sužaidė dvejas rungtynes, o per mačą su Belgijos ekipa atliko rezultatyvų perdavimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)