Prancūzas į „Old Trafford“ stadioną persikėlė 2006 metais iš „Monaco“ ir tapo vienu A. Fergusono favoritų.

Tačiau aštuonerius su puse sezono Mančesteryje praleidęs gynėjas taip pat pajuto, kokia gali būti griežtojo škoto nemalonė.

Bendraudamas su klubo interneto svetaine, P. Evra nupasakojo nutikimą per priešsezoninių rungtynių turą, kuomet futbolininkai apvylė prie komandos autobuso jų laukusius sirgalius.

„Buvome išties pavargę, o aistruolių išsirikiavo ilga eilė. Be žodžių sutarėme, kad jei niekas nepradės dalinti autografų, vadinasi, to ir nereikia daryti.

Nudrožėme tiesiai į autobusą, visi be išimties. Praėjus kiek laiko pro langą pamačiau mūsų trenerį, apsuptą sirgalių ir pasirašantį jiems visiems iš eilės.

Prisiekiu: jis tai darė gal 45 minutes. Nė vienas neliko be autografo. Pasakiau kaimynams: vaikinai, kai bosas įlips į autobusą, mums šakės!

Taip ir buvo, jis mus „išprausė“ negailestingai. „Po velnių, ką sau galvojate, kas manotės esą?! Tie žmonės moka jums atlyginimą. Tie žmonės ateina į jus pasižiūrėti. Dabar judinkite pasturgalius ir keliaukite dalinti autografų!“, – riebesniais išsireiškimais palydėtą A. Fergusono moralą prisiminė P. Evra.

Ir „Manchester United“ žvaigždėms teko paklusti bei patenkinti kiekvieno aistruolio prašymą.

Alexas Fergusonas, Patrice'as Evra

P. Evra su „raudonaisiais velniais“ triumfavo UEFA Čempionų lygoje 2008-aisiais, taip pat penkis kartus laimėjo Anglijos „Premier“ lygą bei trissyk – FA taurės varžybas.

„A. Fergusonas mus pavertė robotais. Nemanau, kad buvau žmogus, kai žaidžiau šioje komandoje. Mano ankstesnis treneris „Monaco“ klube Didier Deschampsas išmokė mane, kad laimėti – svarbu. O A. Fergusonas išmokė, jog laimėti – normalu“, – sakė P. Evra.

A. Fergusonas „Manchester United“ treniravo 1986-2013 metais, jam pasitraukus į pensiją klubas greitai prarado lyderio pozicijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)