BBC radijo laidoje buvęs „Manchester United“ ir Londono „Tottenham“ puolėjas teigė, jog aikštėje jis nepersistengdavo bėgioti tam, kad suklaidintų savo varžovus.

„Man sakydavo, jog dirbu nepakankamai, tačiau aš tiesiog apgaudinėdavau varžovus leisdamas jiems pasijausti saugiai“, – sakė D. Berbatovas, laidoje bendravęs su buvusiu bendraklubiu Jermainu Jenasu.

„Jei nuspręsdavau nebėgioti, atidžiai stebėdavau įvykius aikštėje ir galvodavau, kurioje pozicijoje man atsidurti būtų geriausia. Tai leisdavo dažnai tinkamu metu atsidurti laisvam.

Aš nesu tingus, aš esu protingas. Kai kurie žmonės to nesupranta, bet jei esi pakankamai protingas, gali bėgioti mažiau, bet būti greitas tada, kai to labiausiai reikia.

Daugiausiai bėgiojimo vyko mano galvoje. Tai buvo naudinga komandoms, kuriose žaidžiau. Daug kas to nesuprato, tačiau viską pasako pasiekti rezultatai ir iškovoti titulai“, – pasakojo D. Berbatovas.

Bulgaras per aštuonerius metus Anglijos „Premier“ lygoje sužaidė 229 mačus bei pelnė 94 įvarčius. Su „Manchester United“ jis dukart tapo šalies čempionu, laimėjo lygos taurę ir žaidė Čempionų lygos finale.

Bulgarijos rinktinėje per 78 rungtynes 48 įvarčius pelnęs puolėjas Čempionų lygos finalą yra pasiekęs ir su Leverkuzeno „Bayer“ ekipa. Karjerą D. Berbatovas 2018 metais baigė Indijos Kerala „Blasters“ klube, kurio direktoriumi šiemet tapo Karolis Skinkys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)