Penktadienį įvykusioje vaizdo konferencijoje 20 „Premier“ lygos klubų vadovų nutarė, jog sezonas turi būti pratęstas, o viena to sąlygų – visų likusių 92 mačų sužaidimas neutraliose aikštėse.

Nors yra galvojama apie kelis stadionus Anglijoje, buvęs „Manchester United“ kapitonas Gary Neville‘as aktyviai siūlo sezoną pabaigti ten, kur koronaviruso grėsmė yra mažesnė.

Anglus pas save pradėjo kviestis Australijos miesto Perto valdžia. Palyginimui, Anglijoje šiuo metu yra užfiksuota 184 tūkst. koronaviruso atvejų ir 28 tūkst. mirčių, o Australijoje – 7 tūkst. atvejų ir 100 mirčių.

Futbolo agentas Gary Williamsas atskleidė, kad „Premier“ lygos klubai Perto pasiūlymu yra susidomėję. Pasak jo, netrukus prasidės diskusijos apie galimą tokios idėjos įgyvendinimą.

„Kalbėjausi su „Premier“ lygos komandų atstovais ir jiems ši idėja patinka. Kalbėjau ir su valdžios atstovais Perte, kurie tikina, kad visi ten yra saugūs, o dauguma apribojimų jau panaikinti.

Perte žmonės jau gali vaikščioti grupėmis iki 10 žmonių, leisti laiką paplūdimyje. Per pastarąsias 10 dienų čia užfiksuota tik keturi nauji ligos atvejai“, – sakė G. Williamsas.

„Premier“ lygoje šį sezoną yra sužaisti 29 turai. Užtikrintai su 82 taškais pirmauja „Liverpool“ ekipa, kuri prieš dabartinius čempionus „Manchester City“ turi net 25 taškų persvarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)