Buvusi futbolo žvaigždė Ronaldinho pirmą kartą po paleidimo iš kalėjimo Paragvajuje davė interviu. Buvusiam Brazilijos futbolo rinktinės puolėjui buvo leista iš kalėjimo „namų arešto“ sąlygomis persikelti į viešbutį.

Kovo mėnesio pradžioje 2005 metų geriausias planetos futbolininkas buvo suimtas, nes su savo broliu Assisu su padirbtais pasais norėjo kirsti Paragvajaus sieną. 40-mečiui buvo pateikti kaltinimai korupcija ir pinigų plovimu.

Buvęs kamuolio virtuozas Paragvajaus dienraščiui „ABC Colour“ skundėsi, kad sulaikymas jį sukrėtė: „Meldžiuosi Dievui, kad viskas greičiau baigtųsi. Niekuomet negalvojau, kad pateksiu į tokią situaciją. Visą savo gyvenimą siekiau aukščiausių tikslų ir norėjau žmonėms suteikti laimės žaisdamas futbolą“.

Garsenybės statusas padėjo brazilui greitai surasti draugų ir tarp kalėjimo sienų. „Žaidžiau futbolą, dalinau autografus ir fotografavausi. Tai – dalis mano gyvenimo. Nėra jokio pagrindo to atsisakyti, ypač bendraujant su žmonėmis, kurie išgyvena sunkų laiką“, – sakė jis.

Ronaldinho jau puoselėja planus, ką veiks paleistas iš „namų arešto“ ir grįžęs į gimtinę.

„Ką padarysiu pirmiausia, kai baigsis šis košmaras? Padovanosiu savo mamai didelį bučinį. Nuo koronaviruso krizės pradžios jai teko išgyventi sunkų laiką. Tuomet reikės susitvarkyti su šios situacijos pasekmėmis ir sustiprėjus gyventi toliau“, – kalbėjo futbolo ikona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)