Trečioje pagal pajėgumą šalies lygoje „Kaiserslautern“ yra ne tik tituluočiausias, bet ir daugiausiai žaidėjų savo sudėtyje turintis klubas.

Pagrindinėje komandoje registruoti 33 futbolininkai.

20 mln. eurų skolų turinčiam klubui smogė ir sporto pasaulį sukaustęs karantinas, dėl kurio nerungtyniaujančios ekipos praranda planuotas pajamas.

Keturiskart Vokietijos čempionai dėl to ketina atsisakyti dalies žaidėjų paslaugų.

„Veikiausiai šią vasarą turėsime sumažinti savo sudėtį“, – neslėpė ekipos treneris Borisas Schommersas.

Liga3-online.de skelbia, jog rizikos grupėje atsidūrė ir vienintelis klubo legionierius iš Lietuvos.

L. Spalviui 2018 metų rugsėjį trečią kartą buvo atlikta kelio operacija, po kurios 25-erių puolėjas vis dar negrįžo į aikštę. Nors buvo pasirodę pranešimų, jog šį pavasarį lietuvis vėl pradėjo treniruotis su kamuoliu, lieka neaišku, kada jis bus pasiruošęs rungtyniauti.

Į „Kaiserslautern“ L. Spalvis atvyko 2017 metų vasarą, kai buvo išsinuomotas iš Lisabonos „Sporting“ (Portugalija). Po metų Vokietijos ekipa nusprendė pasirašyti ilgalaikę sutartį su puolėju, kuri turėtų galioti iki 2021-ųjų.

Traumų kamuojamam futbolininkui 2014 ir 2016 metais buvo plyšę skirtingų kelių raiščiai, o paskutinės operacijos prireikė dėl kelio kremzlės pažeidimų.

2015-aisiais geriausiu Lietuvos futbolininku pripažintas snaiperis žibėjo „Aalborg“ (Danija) gretose ir 2016-ais už 1,6 mln. eurų išpirką persikėlė į Portugaliją. Tačiau „Sporting“ gretose jis nespėjo sužaisti nė vieno oficialaus mačo.

„Kaiserslautern“ ekipos sudėtyje L. Spalvis aikštėje pasirodė 31 kartą ir pelnė 8 įvarčius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

2014 metais debiutavęs Lietuvos rinktinėje futbolininkas per 21-erias rungtynes pasižymėjo dukart.

Dėl koronaviruso grėsmės sustabdytoje trečioje Vokietijos lygoje „Kaiserslautern“ užima 14-ą vietą tarp 20 komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)