„Futbolininkas buvo Maskvos „Lokomotiv“ klubo auklėtinis, tapęs Rusijos jaunimo pirmenybių nugalėtoju. Paliko žmoną ir vaiką. I. Samochvalovas buvo geras ir jautrus žmogus. „Lokomotiv“ šokiruotas dėl šio įvykio. Tai didelė tragedija mūsų šeimai. Siunčiame užuojautą jo šeimai ir artimiesiems“, – teigiama klubo pranešime spaudai.

Buvęs „Kazanki“ strategas Denisas Kliujevas futbolininką prisiminė gerais žodžiais: „Geras, ramus vaikinas, toks nieko nenuskriaustų. Jį labai sunku buvo išvesti iš kantrybės. Komandos draugai draugiškai traukdavo jį per dantį, tačiau jis neimdavo to į galvą. Netgi juokavome – ką reikia padaryti, kad sunervintum I. Samochvalovą. Man tai šokas. Tokie jauni vaikinai išeina“.

Treneris pasakojo, kad jo auklėtinis turėjo problemų su sveikata, gydėsi ir jį atidžiai stebėjo medikai.

„Galbūt praleido vaistų kursą, o turėjo nenutraukti jų vartojimo, nežinau. Reikia klausti gydytojų. Jis pats saugojo save, nuodugnūs tyrimai buvo atliekami dukart per metus“, – sakė jis.

D. Kliujevas neabejojo, kad tai buvo perspektyvus, protingas žaidėjas. „Suprasčiau, jei tai būtų nutikę esant dideliems krūviams, bet čia viskas įvyko darant bėgimo pratimus prie namų“, – stebėjosi ir liūdėjo D. Kliujevas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)