Šandongo „Luneng“ ekipoje nuo praėjusių metų rungtyniaujantis 32-ejų saugas buvo hospitalizuotas Kinijoje, kovo 22 d. diagnozavus COVID-19 ligą.

M. Fellainis grįžo į Aziją paskelbus, kad dėl pandemijos sustabdytą Kinijos čempionatą tikimasi atnaujinti balandžio viduryje. Netrukus optimizmas ėmė blėsti.

Šiuo metu nebėra nustatyta jokia konkreti data, neoficialiais duomenimis, pirmenybės gali būti pratęstos anksčiausiai gegužės pabaigoje.

M. Fellainis kol kas yra vienintelis Kinijos aukščiausiosios lygos futbolininkas, kuriam patvirtintas koronavirusas. Tiesa, belgas sirgo lengva jo forma ir net gulėdamas ligoninėje nepamiršo fizinio pasirengimo treniruočių, kurias filmavo ir dalinosi socialiniame tinkle.

Pagal Kinijoje nustatytas sveikatos apsaugos taisykles, buvusio Liverpulio „Everton“ ir „Manchester United“ (abu – Anglija) klubų atstovo dabar laukia dar dvi savaitės saviizoliacijos namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)