Pareigų atsisakyti nusprendė įvairių sričių direktoriai Maria Teixidoras, Jordi Calsamiglia, Silvio Eliasas, Josepas Pontas ir viceprezidentai Enrique Tombasas bei Emilis Rousaudas.

Pastarojo pasitraukimas buvo triukšmingiausias, mat kalbėdamas radijo stoties RAC1 eteryje, jis laidė užuominas apie galimas vagystes iš klubo biudžeto.

„Už darbus, vertus 100 tūkst. eurų, mokame milijoną. Man atrodo, kad kažkas apiplėšinėja klubą. Kas tai galėtų būti? Nežinau, bet galite įsivaizduoti“, – pareiškė E. Rousaudas.

„Barcelona“ prezidentas Josepas Maria Bartomeu reagavo per Velykas sušaukdamas „nukraujavusios“ klubo valdybos susirinkimą, po kurio paskelbė ruošiantis ieškinį buvusiam kolegai.

„Mesti rimti kaltinimai, kurie niekuo nepagrįsti. Gindami klubo ir jo darbuotojų reputaciją, imsimės teisinių veiksmų“, – skelbiama klubo pranešime.

J. M. Bartomeu, kurio kadencija prezidento poste baigsis kitais metais, pastaruoju metu buvo smarkiai kritikuojamas dėl sprendimo nusisamdyti ryšių su visuomene agentūrą „I3 Ventures“.

Manoma, kad pastaroji buvo atsakinga už prezidentui dažnai oponuojančių klubo asmenybių, tokių kaip futbolininkai Lionelis Messi ir Gerardas Pique, buvęs treneris Josepas Guardiola, žeminimo kampaniją. Klubas oficialiai neigė, jog agentūra buvo samdoma panašiais tikslais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)