Tiesa, jos bus gerokai netipinės. Pranešama, kad už 1,6 mln. JAV dolerių vertės užstatą abu brazilai išleisti į prabangų Ispanijos verslininkų valdomą „Palmaroga“ viešbutį Asunsjone, kur turės atskirus kambarius. Tiesa, juos akylai stebės Paragvajaus policija. Abiem brazilams draudžiama išvykti iš šalies.

Pranešama, kad saugantis koronaviruso teisėjas Gustavo Amarilla apie šį sprendimą brazilams pranešė telefono skambučiu. Ronaldinho į tai reagavo iškeldamas abiejų rankų nykščius.


Ronaldinho kelionė iš kalėjimo į viešbutį sulaukė didelio vietos žiniasklaidos dėmesio.

„Visiems labai dėkoju už meilę ir maldas“, – tokie buvo pirmieji dukart geriausio pasaulio futbolininko žodžiai išėjus iš įkalinimo įstaigos. Pakeliui iš kalėjimo į viešbutį jam teko padėti parašą ir ant „Gremio“ komandos marškinėlių.

Viešbutis  "Palmaroga"  Asunsjone

Primename, kad Ronaldinho kalėjime teko sutikti ir 40-ąjį savo gimtadienį, kurį jis pažymėjo kieme spardydama kamuolį su kitais įkalintaisiais ir sargybiniais. Dar prieš tai brazilas prašė sulaikymą kalėjime pakeisti į namų areštą, bet tuomet Paragvajaus teismas to padaryti nesutiko. Iš viso sulaikytas Ronaldinho jau prabuvo 32 dienas.

Kovo pradžioje 2002-ųjų pasaulio čempionas Ronaldinho ir jo brolis buvo areštuoti Asunsjone, nes į šalį atvyko su padirbtais pasais.

Brazilijos valdžia konfiskavo Ronaldinho pasą 2018-ųjų lapkritį po to, kai jis nesumokėjo 2,5 mln. JAV dolerių baudos už gamtai padarytą žalą statant namą Brazilijos pietiniame Porto Alegrės uoste.

Tai, kad dokumentai yra padirbti, buvo pastebėta svečiams atvykus į Asunsjono tarptautinį oro uostą. Ronaldinho teigė gavęs netikrą pasą prieš mėnesį Brazilijoje.

Tyrimui vadovaujantis inspektorius nustatė, kad brazilams netikrus pasus davė verslininkas Wilmondesas Sousa Lira, kuris taip pat buvo suimtas.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad Ronaldinho ir jo broliui teismas gali skirti 6 mėnesių įkalinimo bausmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)