Gynėjai Davinsonas Sanchezas ir Ryanas Sessegnonas buvo fotografų užfiksuoti antradienį bėgantys kartu, nors pagal Vyriausybės nustatytas taisykles viešumoje turi būti išlaikomas 2 m atstumas.


J. Mourinho buvo pastebėtas Londono parke improvizuotoje treniruotėje su komandos saugu Tanguy Ndombele. Treneris vėliau teisinosi, kad per sesiją ėmėsi visų saugumo priemonių ir išlaikė reikiamą atstumą.


Į incidentus „Tottenham Hotspur“ akių neužmerkė ir priminė žaidėjams, kad plintant koronavirusui būtina laikytis karantino taisyklių.

„Visi mūsų žaidėjai buvo įspėti, kad laikytų nustatyto atstumo net jei treniruojasi lauke. Ši žinia pasiekė visus“, – leidiniui „The Guardian“ teigė komandos atstovas žiniasklaidai.

Klubas jau buvo kritikuojamas po to, kai daugiau nei 500 savo darbuotojų sumažino atlyginimus.

Prieš sustabdant „Premier“ lygos sezoną, „Tottenham Hotspur“ turnyro lentelėje rikiavosi 8 vietoje, o Čempionų lygos aštuntfinalyje pralaimėjo „Leipzig“ futbolininkams.

Komandos trenerio poste J. Mourinho šį sezoną pakeitė Mauricio Pochettino. Nepaisant ne itin užtikrinto starto, žaidėjai patenkinti portugalo vadovavimu.

„Esame laimingi, kad atėjo J. Mourinho. Jis įnešė naujų vėjų, – kalbėjo Moussa Sissoko. – Nespjauname į tai, ką nuveikė Pochettino, tačiau dabar ateitis yra su J. Mourinho. Ketvirtoji vieta lygoje vis dar pasiekiama. Mes turėjome daug rungtynių, traumų, mums trūko pagrindinių žaidėjų. Suvokiame, kad išgyvenome sunkų laiką ir rezultatai nebuvo geri, tačiau jei gausime galimybę kovoti atnaujintoje lygoje, visi bus sveiki, žaisime visa jėga“.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)