Europoje COVID-19 grėsmę vienintelė ignoruoja Baltarusija, ten šeštadienį sužaisti trys šalies futbolo čempionato susitikimai ir užfiksuota viena staigmena.

Vėl nustebino Mozyriaus „Slavia“ ekipa, kuri svečiuose 2:1 pranoko praėjusio sezono čempionę Bresto „Dinamo“ komandą.

Anksčiau ir Borisovo BATE netikėtai patiesęs Mozyriaus klubas po 3 turų su 6 taškais užima 4-ąją vietą, o „Dinamo“ su 4 taškais yra 8-oje pozicijoje.

Kitose šeštadienio rungtynėse BATE 1:0 įrodė pranašumą prieš Bresto „Rukh“, o „Neman“ ir Soligorsko „Shakhtyor“ išsiskyrė be įvarčių 0:0.


Burundyje netikėtumas užfiksuotas „Les Lierres“ ir „Atletico Olympic“ komandų susitikime, kurį 3:1 laimėjo ryškiu autsaideriu bukmekerių laikyti „Atletico Olympic“.

Antradienį Burundis tapo paskutine Afrikos valstybe, kurioje buvo užfiksuoti pirmieji koronaviruso atvejai. Pasak pranešimų, iki tol šalies gyventojai tiesiog nebuvo testuojami.

Staigmena buvo užfiksuota ir 13-ajame Nikaragvos futbolo čempionato ture. Bukmekerių favoritu laikytas „Juventus Managua“ klubas net 0:4 nepasipriešino „Chinandega“ ekipai.

7-ąją vietą turnyrinėje lentelėje užimančios „Juventus Managua“ komandos nesėkme nepasinaudojo jos pagrindinis konkurentas „Real Madriz“ klubas, kuris 1:2 nusileido „Sabanas“ ekipai.

Tuo metu Tadžikistano futbolo sezonas pradėtas taip, kaip ir buvo tikėtasi. Supertaurės rungtynėse šalies čempionas Dušanbės „Istiqlol“ 2:1 palaužė „Khujand“ futbolininkus.

Tiesa, Tadžikistanas nuo kitų čempionatus toliau rengiančių valstybių išsiskyrė tuo, jog futbolas šeštadienį ten buvo žaidžiamas už uždarų durų. Sirgaliai į mačą Dušanbėje nebuvo įleidžiami Tadžikistano futbolo federacijos sprendimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)