Dviejuose pasaulio čempionatuose žaidęs Kolumbijos rinktinės snaiperis, pravardžiuojamas Tino, nuo 2014 metų tėvynėje valdo prezervatyvus gaminančią bendrovę.

Kaip rašo „Daily Mail“, šiai pramonės šakai koronavirusas taip pat sudavė smūgį: penktadalį pasaulinės paklausos patenkindavusi Malaizijos kompanija „Karex Bhd“ dėl pandemijos buvo priversta uždaryti savo gamyklas.

Todėl F. Asprilla nusprendė pagyvinti reikalus.

„Šis karantinas nėra geras dalykas. Daugiau prezervatyvų negaminsime, kol negalėsime vėl atidaryti fabriko. Bet savo kompanijos sandėliuose vis dar turiu 3,58 mln. prezervatyvų. Noriu, kad žmonės padėtų juos sunaudoti, nes man vienam būtų per sudėtinga tai padaryti“, – socialiniame tinkle pranešė 50-metis buvęs futbolininkas, profesionalo karjerą baigęs prieš 15 metų.

Nuo šiol kas ketvirtą prezervatyvų pakuotę pirkėjams jis atiduos nemokamai.

F. Asprilla Kolumbijos rinktinėje sužaidė per pusšimtį rungtynių ir pasižymėjo 20 įvarčių. Be žaidimo Europoje, jis taip pat atstovavo stipriausiems Brazilijos, Argentinos, Čilės ir savo tėvynės klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)