Turino „Juventus“ klubas futbolininkams karantino metu sudarė fizinio krūvio planą, kurio turi laikytis ekipos žaidėjai. Pagal pirminę įdėją, išplitus koronavirusui visi ekipos žaidėjai karantinuotis ir dirbti turėjo Turine, bet CR7 gavo išimtį.

Futbolininkas į Portugalijai priklausančią savo gimtąją Madeiros salą grįžo prieš kelias savaites, motyvavęs, kad privalo aplankyti insultą patyrusią savo mamą.

Vėliau neva buvo informuota, kad CR7 pageidautų parskristi į Italiją, bet sugriežtinus karantino sąlygas italai nebeleido jam kirsti savo šalies sienų.

Taigi, laiką liko leisti sportuojant. C. Ronaldo sesuo Katia Aveiro „Instagram'e“ pasidalino šeimos nuotrauka, kurioje ir 35-erių brolis, namuose įrengtoje svarmenų salėje demonstruojantis įspūdingą savo raumenyną.


Dėl koronaviruso nusialinusioje ir sudirgusioje Italijoje toks futbolininko elgesys sukėlė nemenką pasipiktinimą. Ypač griežtai radijo „Punto Nuovo“ eteryje pasisakė buvęs „Juventus“ prezidentas Giovani Cobolli Gigi.

„Jis tvirtino, kad į Madeirą keliauja dėl savo mamos, bet dabar atrodo, kad tai padarė vien tam, jog galėtų fotografuotis prie baseino. Kai jam buvo padaryta ši išimtis, padėtis susijaukė – kiti žaidėjai taip pat užsimanė išvykti. Neturėjo taip būti, visi turėjo likti karantine“, – situaciją komentavo italas, prisiminęs istoriją, kaip iš Italijos į Argentiną pabėgti norėjo, bet oro uoste pareigūnų buvo sulaikytas puolėjas Gonzalo Higuainas.

Paparacų nuotrauka: Cristiano Ronaldo privačiame name Madeiroje

„Kritikuoti dabar yra lengva, bet, žiūrint iš šalies, negaliu suprasti kai kurių žaidėjų noro išvykti iš Italijos. Kai jie sugrįš, bus dar sunkiau atgauti sportinę formą, nes teks karantine praleisti 14 dienų“, – pažymėjo G. Cobolli Gigi.

Prieš savaitę kritikos Europos spaudoje buvo sulaukusi ir C. Ronaldo mylimoji Giorgina Rodriguez. Karantino metu su asmens sargybiniu ji buvo užfiksuota išeinanti su pirkiniais iš vienos prabangių drabužių parduotuvės, kuri tuo metu apskritai turėjo būti uždaryta.

Georgina Rodriguez išeina iš parduotuvės

Statistic: Instagram accounts with the most followers worldwide as of March 2020 (in millions) | Statista

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)