Apie tai, kad yra užsikrėtęs naujuoju virusu, socialiniame tinkle pranešė 26-erių metų puolėjas Paulo Dybala. Jis tikino, kad jaučiasi gerai ir ramino gerbėjus.

Tiesa, koronavirusas neaplenkė ir P. Dybalos mylimosios Orianos Sabatini, kuri yra Argentinos daininkė ir aktorė, be to, garsiosios tenisininkės Gabrielos Sabatini dukterėčia.

„Abiejų mūsų su Oriana testai – teigiami. Laimei, mūsų būklė yra puiki. Ačiū jums už jūsų žinutes“, – naujienomis dalinasi Italijoje žaidžiantis argentinietis.

Taip pat šeštadienį paskelbta, kad koronavirusas nustatytas ir AC „Milan“ legendai 51-erių metų Paolo Maldini bei jo 18-mečiam sūnui Danieliui, atstovaujančiam Milano ekipai.

Primename, kad Italija išlieka didžiausiu infekcijos židiniu Europoje. Žmonėms griežtai draudžiama palikti namus ir keliauti, kad koronavirusas nebūtų platinamas. „Serie A“ čempionatas sustabdytas iki balandžio 3 d.

Tai įvyko tuoj pat po to, kai paaiškėjo, kad koronaviruso pinklių neišvengė „Juventus“ žaidėjai Blaise'as Matuidi ir Daniele Rugani.

Dėl pandemijos Europoje sustabdyti visų didžiausių futbolo lygų sezonai, taip pat UEFA Čempionų lygos ir Europos lygos atkrintamosios varžybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)