„The Bild“ praneša, kad Lenkijos futbolo rinktinės žvaigždė kartu su savo žmona Anna paaukojo 1 milijoną eurų kovai su koronavirusu ir jo pasekmėmis.

Šią sumą Lewandowskiai pervedė fondui „We Kick Corona“, kurio kampaniją prieš dieną pradėjo kiti du „Bayern“ žaidėjai – Leonas Goretzka ir Joshua Kimmichas, nuo savęs skyrę po pusę milijono.

Iš viso per porą dienų į „We Kick Corona“ sąskaitą įkrito jau beveik 3 mln. eurų.

„Visi esame susirūpinę dabartine situacija. Šiandien turime žaisti vienoje komandoje ir būti stiprūs šioje kovoje. Jei galime kam nors padėti, padarykime tai“, – ragino R. Lewandowskis.

Jo dosnumas, galintis tapti sektinu pavyzdžiu kitoms sporto pasaulio žvaigždėms, sulaukė internautų pasigėrėjimo ir pagyrų. Kai kurie jų nepraleido progos įgelti dviem Mančesterio klubams – „Man City“ ir „Man United“, kurie pandemijos akivaizdoje kitoms organizacijomis kartu teskyrė 100 tūkst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)