Paragvajaus sostinėje Asunsjone prieš dvi savaites dėl padirbto pasų sulaikytam Ronaldinho ir jo broliui Roberto de Assisui Moreirai gresia šeši mėnesiai kalėjimo.

Tai paaiškėjo, kai Paragvajaus teismas nesutiko prasikaltusiems brazilams sušvelninti bausmės ir skirti namų areštą.

Tiesa, dukart geriausias FIFA metų pasaulio žaidėjas ir sykį „Ballon d'Or“ laureatas nelaisvėje laiko veltui nešvaisto: draugiškose futbolo rungtynėse tarp kalinių ir sargybinių jis pelnė net penkis įvarčius ir padėjo savo komandai sutriuškinti prižiūrėtojus 11:2.

Primename, kad 2002-ųjų pasaulio čempionas Ronaldinho ir jo brolis buvo areštuoti Asunsjone, kai į šalį atvyko su padirbtais pasais.

Brazilijos valdžia konfiskavo Ronaldinho pasą 2018-ųjų lapkritį po to, kai jis nesumokėjo 2,5 mln. JAV dolerių baudos už gamtai padarytą žalą statant namą Brazilijos pietiniame Porto Alegrės uoste.

Tai, kad dokumentai yra padirbti, buvo pastebėta svečiams atvykus į Asunsjono tarptautinį oro uostą. Ronaldinho teigė gavęs netikrą pasą prieš mėnesį Brazilijoje.

Tyrimui vadovaujantis inspektorius nustatė, kad brazilams netikrus pasus davė verslininkas Wilmondesas Sousa Lira, kuris taip pat buvo suimtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)