Skelbiama, kad klubui ir žaidėjui pavyko pasiekti tarpusavio susitarimą. 32-ejų J. O. Mikelis „Trabzonspor“ paliko prabėgus kelioms dienoms po to, kai pats futbolininkas viešai suabejojo logika nenutraukti Turkijos čempionato ir rungtynes žaisti už uždarų durų.

Turkija yra vienintelė šalis Europoje, kurioje ir futbolo, ir krepšinio čempionatai dėl koronaviruso grėsmės nebuvo nutraukti, o rungtynės toliau žaidžiamos be žiūrovų.

„Trabzosnpor“ viešai paskelbė, kad J. O. Mikelio kontraktas baigėsi. Pranešama, kad futbolininkas atsisakė savo atlyginimo tam, kad galėtų tapti laisvuoju agentu.

Savaitgalį J. O. Mikelis savo „Instagram“ profilyje rašė: „Gyvenime yra daugiau dalykų nei futbolas. Aš nesijaučiu komfortabiliai ir nenoriu žaisti šioje situacijoje. Kiekvienas šiuo metu turi būti su savo šeimomis. Sezonas turi būti pabaigtas, nes pasaulis susiduria su neeiline ir sudėtinga situacija.“

Tokias afrikiečio mintis savo komentarais palaikė ne viena užsienio futbolo žvaigždė. Apie tai, kad čempionatas turėtų būti nutrauktas, jau yra užsiminęs ir ne vienas Turkijoje rungtyniaujantis krepšininkas.

Jau vėliau, paskelbus apie oficialų išsiskyrimą su klubu, futbolininkas pridūrė, kad tai buvo sudėtingas, bet vienintelis teisingas sprendimas susidariusioje situacijoje.


Turkijoje yra diagnozuoti 98 koronaviruso atvejai. 1 žmogus nuo šios ligos mirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)