Ispanijos žiniasklaida pranešė, kad Turino „Juventus“ ir Portugalijos žvaigždė jam Portugalijoje priklausantį viešbučių tinklą pavers ligoninėmis, kuriose būtų galima gydyti užsikrėtusius koronavirusu.

Skelbiama, kad šiose gydymo įstaigose medicinos paslaugos ir gydymas bus nemokamas, o 35-erių C. Ronaldo pasiryžęs padengti visas išlaidas susijusias su šiuo projektu, įskaitant ir medicinos personalo atlyginimus.


Visgi prabėgus parai paaiškėjo, kad tai buvo melaginga naujiena.

Pasaulio sportui susidūrus su koronaviruso plitimo išprovokuota krize, C. Ronaldo į savo gerbėjus kreipėsi emocingu laišku.

„Pasaulis išgyvena sudėtingą periodą, kurio metu svarbus kiekvieno iš mūsų elgesys. Šį kartą į jus kreipiuosi ne kaip futbolininkas, o kaip sūnus, tėvas, žmogus, susirūpinęs įvykiais, turinčiais įtakos visam pasauliui.

Šiuo metu labai svarbu laikytis Pasaulio sveikatos organizacijos ir savo šalių valdžios nurodymų, kaip tvarkytis su esama padėtimi. Žmonių gyvybių apsaugojimas turi būti aukščiau visų kitų interesų.

Aš noriu adresuoti savo rūpestį visiems, kurie prarado sau kažką artimo, savo solidarumą tiems, kurie kovoja su virusu, kaip mano komandos draugas Daniele Rugani.

Taip pat noriu išreikšti palaikymą daugybei medikų profesionalų, kurie rizikuoja savo sveikata gelbėdami kitus“, – rašo C. Ronaldo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)