35-erių portugalas, atstovaujantis Turino „Juventus“ komandai, į milžinišką savo sekėjų bendruomenę tikina besikreipiantis ne kaip futbolininkas, bet ir kaip šeimos žmogus.

„Pasaulis išgyvena sudėtingą periodą, kurio metu svarbus kiekvieno iš mūsų elgesys. Šį kartą į jus kreipiuosi ne kaip futbolininkas, o kaip sūnus, tėvas, žmogus, susirūpinęs įvykiais, turinčiais įtakos visam pasauliui.

Šiuo metu labai svarbu laikytis Pasaulio sveikatos organizacijos ir savo šalių valdžios nurodymų, kaip tvarkytis su esama padėtimi.

Žmonių gyvybių apsaugojimas turi būti aukščiau visų kitų interesų. Aš noriu adresuoti savo rūpestį visiems, kurie prarado sau kažką artimo, savo solidarumą tiems, kurie kovoja su virusu, kaip mano komandos draugas Daniele Rugani. Taip pat noriu išreikšti palaikymą daugybei medikų profesionalų, kurie rizikuoja savo sveikata gelbėdami kitus“, – rašo C. Ronaldo.


Italijos „Serie A“ čempionatas, kaip ir kitos pajėgiausios pasaulio futbolo ir kitų sporto šakų lygos, yra sustabdytas iki balandžio 3-osios. Labai realu, kad šis čempionato sustabdymas gali būti pratęstas ilgesniam laikui, o čempionai paskelbti nesužaidus visų suplanuotų rungtynių.

Koronavirusu užsikrėtęs D. Rugani yra pirmasis „Juventus“ futbolininkas, kuriam diagnozuota ši liga. Pranešama, kad jis jaučiasi gerai.

Pats C. Ronaldo šiuo metu yra gimtojoje Madeiros saloje su artimaisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)