Šiuo metu karantine yra atsidūrusios dvi Čempionų lygos komandos: koronavirusu užsikrėtė Turino „Juventus“ (Italija) gynėjas Daniele Rugani ir Madrido „Real“ (Ispanija) krepšininkas Trey Thompkinsas, dėl kurio izoliuota ir visa futbolo ekipa.

Kitą antradienį „Juventus“ turėjo žaisti atsakomąjį Čempionų lygos aštuntfinalio susitikimą su „Lyon“, o „Real“ – su „Manchester City“. Abi akistatos jau atidėtos.

Šią savaitę aštuntfinalių rungtynės įvyko kaip planuota, tik į mačus Prancūzijoje bei Ispanijoje nebuvo įleisti žiūrovai.

Iš aštuonių ketvirtadienį turėjusių vykti UEFA Europos lygos atkrintamųjų varžybų dvikovų dvi buvo atidėtos. Kol kas neaišku, kada bus žaidžiami aštuntfinalių mačai tarp „Sevilla“ ir „Roma“ bei Milano „Inter“ ir Madrido „Getafe“.

Reaguodama į augantį nerimą UEFA sušaukė visų savo narių, o taip pat klubų ir lygų atstovų vaizdo konferenciją, kuri vyks ateinantį antradienį.

„Diskutuojama bus apie visas nacionalines ir europines varžybas, įskaitant artėjantį Senojo žemyno čempionatą. Daugiau informacijos pateiksime po posėdžio“, – ketvirtadienio popietę pranešė UEFA.

Prancūzijos sporto dienraštis „L'Equipe“, remdamasis neįvardijamais šaltiniais, skelbia, kad sprendimas dėl Europos pirmenybių jau priimtas, ir šalys antradienį apie jį tik bus informuotos. Esą turnyrą ketinama perkelti į 2021 metus.

Tuo metu Čempionų lygos ir Europos lygos sezonai neva bus sustabdyti iki ateinančios vasaros.

Primename, kad Europos čempionatas birželio 12 – liepos 12 dienomis pirmą kartą turėjo vykti net dvylikoje šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)