„Nieko šiandien nenuveikėme ir dėl to kaltas esu aš pats. Turėjau matyti, kas vyksta aikštėje. Kovosime lygoje iki pat pabaigos, – po pralaimėjimo kalbėjo Zizou. – Esu su žaidėjais iki mirties. Aš čia esu atsakingas. Išanalizuosime, kad nutiko ir judėsime toliau“.

„Real“ strategas vardijo, kas nutiko: „Žaidėme prastai, daug klaidų, trūko visko: žaidimo, atakos, agresijos. Tai buvo prasčiausios mūsų sezono rungtynės. Nenusipelnėme pergalės. Nesame patenkinti. Kai prastai pradėjome, vėliau to nepataisėme. Neturiu paaiškinimo šiuo metu, mums tiesiog visko trūko“.

Z. Zidane'as kelis kartus pabrėžė, kad už pralaimėjimą visą atsakomybę ir kritiką prisiima jis pats. „Dar niekada tiek nepraradome kamuolių, o tai buvo pagrindinė mūsų problema šiose rungtynėse“, – sakė jis.

Ispanijos čempionate likus žaisti 11 rungtynių Madrido „Real“ 2 taškais atsilieka nuo pirmaujančios „Barcelonos“, kuri šeštadienį namie po Lionelio Messi baudos smūgio 1:0 nugalėjo „Real Sociedad“.

Paskutinį kartą Ispanijos čempionu 2017 metais tapusio „Real“ treneris mūru stojo už savo žaidėjus, tačiau pabrėžė, kad rūbinėje jų laukia pokalbis.

„Aš ginsiu savo žaidėjus, tačiau turiu jiems, ką pasakyti ir pasakysiu, – kalbėjo Z. Zidane'as. – Pirštais nerodau, mes visi esame kartu. Nė vienas iš mūsų nebuvo geras šįkart. Mane labiausiai pribloškė, kiek kartų mes praradome kamuolį“.

Kitas „Real“ varžovas bus „Eibar“, o rungtynės vyks penktadienį svečiuose. Vėliau, kovo 17 dieną, Madrido ekipos laukia atsakomoji aštuntfinalio dvikova Čempionų lygoje su „Manchester City“. Pirmąjį mačą „Los Blancos“ pralaimėjo 1:2.


Standings provided by Sofascore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją