27-ojo turo rungtynėse namuose katalonai po atkaklios kovos 1:0 palaužė San Sebastiano „Real Sociedad“ futbolininkus.

Quique Setieno vadovaujamai komandai pergalę padovanojo Lionelis Messi, kuris 81-ąją minutę realizavo už varžovų žaidimą ranka paskirtą 11 m. baudinį.

Paskutinėmis mačo akimirkomis šeimininkai kamuolį į vartų tinklą pasiuntė dar kartą, tačiau po VAR peržiūros įvartis buvo neįskaitytas dėl nuošalės.

„Barcelona“ iki sekmadienio susigrąžino pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Katalonai turi 58 taškus, o maču mažiau sužaidę „Real“ futbolininkai – 56.

Įtempta kova vyksta dėl 3-4 turnyrinės lentelės vietų. Svarbioje tarpusavio akistatoje šeštadienį Madrido „Atletico“ ir „Sevilla“ sužaidė 2:2 bei pasidalino po tašką.

Svečiuose žaidusi „Sevilla“ išsiveržė į priekį po Luuko de Jongo įvarčio 19-ąją minutę, ir nors Alvaro Morata (32 min.) ir Joao Felixas (36 min.) rezultatą persvėrė, Lucas Ocamposas 43-ąją minutę realizavo 11 m. baudinį ir nulėmė lygiąsias.

„Sevilla“ su 47 taškais išsaugojo trečiąją vietą. „Atletico“ su 45 taškais liko penktoje.

Tarp šių komandų ketvirtoje vietoje su 46 taškais įsitaisiusi „Getafe“ šeštadienio vakarą 0:0 sužaidė su „Celta“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)