Titulą ginantys čempionai namuose tik po gana atkaklios kovos rezultatu 1:0 nugalėjo Tomo Tamošausko treniruojamą komandą.

Pirmame kėlinyje šeimininkai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau geriausią progą pasižymėti susikūrė būtent svečiai iš Gargždų.

17-ąją minutę greitos atakos metu į baudos aikštelę įsiveržė Julius Kasparavičius, kuris pasirinko smūgiuoti, o ne atlikti perdavimą laisvam buvusiam Robertui Vėževičiui – smūgis į tolimąjį vartų kampą buvo netikslus.

Kėlinio pabaigoje buvo pakeistas traumą patyręs ukrainietis Jurijus Pavlykas, o paskutinės atakos metu Giedrius Matulevičius nukreipė kamuolį virš skersinio.

Per pertrauką „Sūduva“ irgi atliko priverstinį keitimą – vietoje Mihreto Topčagičiaus, kuris patyrė traumą po susidūrimo su vartininku Ignu Driomovu, į kovą buvo mestas Eligijus Jankauskas.

60-ąją minutę šeimininkai susikūrė pirmą labai pavojingą progą. Josipas Tadičius smūgiavo stipriai, tačiau „Bangą“ fantastiškai išgelbėjo kamuolį atmušęs I. Driomovas. Vis dėlto po 4 minučių J. Tadičius pasiekė savo tikslą, realizuodamas baudinį, kai baudos aikštelėje ranka sužaidė R. Vėževičius.

Per likusį laiką dar vieną pavojingą smūgį atrėmė I. Driomovas, o „Sūduva“ užtikrintai kontroliavo mačo eigą bei sezoną pradėjo pergalingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)