Manchester United“ pastaruoju metu pagerino žaidimą ir artėja prie pirmojo ketverto, kuris garantuoja teisę kitą sezoną žaisti UEFA Čempionų lygoje.

„Raudonieji velniai“ nesėkmės nepatyrė keturiuose turuose iš eilės – 2 pergalės ir 2 lygiosios. Jie per 28 dvikovas surinko 42 taškus ir užima penktąją vietą. Nuo Londono „Chelsea“ ekipos, kuri yra ketvirta, „United“ skiria tik 3 taškai.

„Miestiečiai“ laimėjo du mačus iš eilės ir toliau rikiuojasi antri – 57 taškai per 27 rungtynes. Pirmojo rato akistatoje kiek netikėtai 2:1 triumfavo svečiuose žaidę „raudonieji velniai“.

Šį sezoną komandos kovėsi ir Anglijos lygos taurės „Carabao“ rungtynėse. Vienose 1:0 nugalėjo „United“, o kitose 3:1 stipresnis buvo „City“. Praėjusį savaitgalį „miestiečiai“ šio turnyro finale 2:1 palaužė Birmingemo „Aston Villa“ ir tapo čempionais.

Iš pastarųjų ketverių tarpusavio rungtynių „Premier“ lygoje ir Anglijos lygos taurės varžybose visose pranašumą įrodė išvykoje žaidusi komanda.

Iš viso „Premier“ lygoje Mančesterio klubai grūmėsi 45 kartus. 22 pergales šventė „United“, 15 – „City“, 8 akistatos baigėsi taikiai.

Beje, „United“, net ir užėmęs penktąją vietą, gali patekti į Čempionų lygą.

Taip nutiks, jei „Manchester City“ dvejiems metams bus diskvalifikuotas iš Europos turnyrų dėl finansinio sąžiningumo taisyklių pažeidimo. UEFA taip jau nubaudė „miestiečius“, bet pastarieji pateikė apeliaciją.

Sergio Aguero

Šeštadienį čempionato lyderis „Liverpool“ namie priims „Bournemouth“ futbolininkus. Liverpulio ekipa praėjusiame ture sensacingai 0:3 pralaimėjo vienam autsaiderių „Watford“ klubui.

Tai buvo tik pirmoji „Liverpool“ nesėkmė šiose Anglijos pirmenybėse. Nutrūko net 18 iš eilės Jurgeno Kloppo auklėtinių pergalių serija.

Nepaisant pralaimėjimo „Liverpool“ yra beveik užsitikrinęs čempiono titulą – sukaupė 79 taškus per 28 dvikovas.

Bormuto futbolininkai žengia 18-ti. Jie yra iškritimo iš elitinės lygos zonoje. „Bournemouth“ sąskaitoje – 27 taškai per 28 turus. Ši komanda praėjusiose rungtynėse parodė nagus, kai 2:2 baigė akistatą su „Chelsea“. Pirmojo rato rungtynes 3:0 laimėjo „Liverpool“.

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“ ir „TV3 Sport“ kanalas savaitgalį ir pirmadienį parodys šešerias rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Kovo 7 d.

14.20 val. „Liverpool“ - „Bournemouth“,
16.50 val. „Arsenal“ - „West Ham United“,
19.20 val. „Burnley“ - „Tottenham Hotspur“;

Kovo 8 d.

15.50 val. „Chelsea“ - „Everton“,
18.15 val. „Manchester United“ - „Manchester City“;

Kovo 9 d.

21.50 val. „Leicester City“ - „Aston Villa“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)