Man United“ puolėjas Odionas Ighalo 2 įvarčius, o „Raudonieji velniai“ be didelių dramų užtikrintai žengė į „FA Cup“ taurės ketvirtfinalį.

„Mano komandos draugai pasitiki manimi, ekipos strategas pasitiki manimi ir sirgaliai tiki manimi, tad man beliko pateisinti tą pasitikėjimą“, – po pergalės ir savo dublio kalbėjo O. Ighalo.


Odion Ighalo

30-metis savo sąskaitoje turi 3 įvarčius per savo dvejas startiniame 11-uke pradėtas rungtynes ir jis užgožė visų laikų „Man United“ rezultatyviausio žaidėjo, dabar „Derby County“ puolėjo W. Rooney pasirodymą.

„Man United“ ketvirtfinalyje susitiks su „Norwich“, kuris aštuntfinalyje įveikė „Tottenham“ futbolininkus.

Visos ketvirtfinalio poros:

03.21 „Leicester“ – „Chelsea“

03.21 „Newcastle“ - „Manchester City“

03.21 „Norwich“ – „Manchester Utd“

03.21 „Sheffield Utd“ – „Arsenal“

„Man United“ savo sąskaitoje turi 12 „FA Cup“ titulų, o „Derby County“ nuo 1999-ųjų pirmąkart pasiekė penktą taurės etapą.

„Man United“ legenda W. Rooney iš viso yra pelnęs 253 įvarčius vilkėdamas „Man United“ marškinėlius, o ekipą paliko 2017-aisiais.

Po etapo „Everton“ ir MLS lygoje „D.C. United“ klube, W. Rooney nuo 2020-ųjų pradžios atstovauja antroje pagal pajėgumą lygoje („Championship“) žaidžiančiai „Derby County“ ekipai, kurioje per 9 susitikimus spėjo pasižymėti 3 įvarčiais.


Rezultatas

„Derby County“ 0 – 3 „Man United“

33' [0:1] Luke Shaw

41' [0:2] Odionas Ighalo

70' [0:3] Odionas Ighalo

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)