Svečiai rungtynių pradžioje turėjo gerą šansą pasižymėti, tačiau pirmieji įvarčiu džiaugėsi Varaždino futbolininkai.

Tiesa, įvarčio metu 30 min. Varaždino ekipa liko tik stebinčiųjų gretose, nes „Gorica“ gynėjas pats kamuolį nukreipė į vartus.

Svečių ataka prasidėjo įžaidžiant kamuolį nuo vartų, netoli baudos aikštelės buvęs Dario Canadjija sulaukė gynėjo perdavimo ir vienu lietimu kamuolį atmetė atgal vartų sargui, tačiau perdavimas buvo per stiprus ir netikslus, tad kamuolys apmaudžiai kirto vartų liniją.

Sutrikę svečiai po kelių minučių praleido dar vieną įvartį, o iki pertraukos „Varaždin“ turėjo dar du gerus šansus padidinti pranašumą.

Po pertraukos „Gorica“ ekipa atsitiesė, Kristijanas Lovričius smūgiu galva 65 min. rezultatą sušvelnino, o per teisėjo pridėtą laiką tiksliai realizavo 11 m baudinį – 2:2.

Paulius Golubickas liko ant atsarginių suolo.

Po rungtynių V. Dambrauskas liko nusivylęs tokia rungtynių baigtimi.

„Tikėjomės sunkių rungtynių, bet negaliu būti patenkintas tašku. Labai emocingos rungtynės. Niekada nėra lengva žaisti išvykoje, o varžovai buvo gerai pasiruošę.

Mūsų komanda kontroliavo žaidimą pirmą pusvalandį, tačiau tuomet tas nesėkmingas epizodas ir praleistas įvartis. Žinome, kad įvartis keičia žaidimą, o mūsų reakcija į praleistą įvartį nebuvo gera. Po kelių minučių praleidome dar kartą. Dar gerai, jog po pirmo kėlinio atsilikome 0:2.

Negaliu sakyti, kad esu patenkintas rezultatu, nes noriu, kad mano komanda kovotų dėl pergalių kiekvienose rungtynėse, nesvarbu, namie ar svečiuose.

Liekame su tašku, tai geriau, nei nieko, ypač žinant, kad atsilikome 0:2. Tačiau besiruošdami kitoms rungtynėms turime daug geriau progresuoti iš psichologinės pusės“, – kalbėjo V. Dambrauskas.

Jam vadovaujant HNK „Gorica“ ekipa iškovojo 4 taškus per paskutinius 2 susitikimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)