Apie sezoną be pralaimėjimų svajoję „Liverpool“ galiausiai suklupo – pirmą kartą ne tik šiame sezone, bet ir pirmą kartą nuo praėjusių metų sausio. Raudonieji svečiuose sensacingai 0:3 neprilygo „Watford“ komandai.

Netikėtos pergalės dėka „Watford“ iš priešpaskutinės „Premier“ lygos vietos pakilo per du laiptelius – 17-ąją. Tuo metu čempionato lyderiai „Liverpool“ nepaisant skaudaus antausio išlaiko itin solidų 22 taškų pranašumą prieš artimiausius persekiotojus „Manchester City“.

Nors svečiai iš Liverpulio gerokai ilgiau kontroliavo kamuolį, suregzti atakų jiems niekaip nesisekė. Pagal smūgius šeimininkai pirmavo dvigubai, o pergalę jiems dovanojo du Ismailo Sarro (54 min. ir 60 min.) bei vienas Troy'aus Deeney (72 min.) įvartis.

Mersisaido ekipa iki šio mačo šalies čempionate buvo laimėjusi net 18 rungtynių iš eilės, o nepralaimėjusi – net 44 rungtynių iš eilės. UEFA Čempionų lygos nugalėtojų titulą ginantys „Liverpool“ praėjusią savaitę suklupo ir šio turnyro aštuntfinalyje – pirmąjį mačą svečiuose prieš Madrido „Atletico“ pralaimėjo 0:1.


Taškus prarado ir ketvirtoje vietoje žengiantys Londono „Chelsea“ futbolininkai, kurie išvykoje 2:2 sužaidė su „Bournemouth“.

Po Ryano Fraserio ir Joshua Kingo įvarčių šeimininkai pirmavo, tačiau Franko Lampardo kariauną išgelbėjo du Marcoso Alonso įvarčiai. Ispanas lygiąsias išplėšė 85-ąją minutę.

Kitose šeštadienio rungtynėse „Crystal Palace“ 2:1 įveikė „Brighton“, „Newcastle“ ir „Burnley“ sužaidė 0:0, o „West Ham“ 3:1 įrodė pranašumą prieš „Southampton“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)