Tokį sprendimą priėmė atsakingos Austrijos tarnybos. UEFA ketina artimiausiu metu paskelbti naują rungtynių datą.

Zalzburge ketvirtadienį prognozuojamas net 120 km per valandą greičio uraganinis vėjas.

Šeimininkai buvo išpardavę visus 29 tūkst. bilietų į rungtynes.

Pirmąsias rungtynes praėjusią savaitę Vokietijoje „Eintracht“ laimėjo 4:1. Primename, kad „Salzburg“ šį sezoną pradėjo UEFA Čempionų lygoje, bet į pastarosios atkrintamąsias varžybas nepateko.

Austrija trečiadienį pranešė apie pirmąją koronaviro auką – Karintijos žemėje mirė 56 metų atostogautoja iš Italijos.

Dėl ligos protrūkio šioje šalyje ketvirtadienį Europos lygos šešioliktfinalis tarp Milano „Inter“ ir Razgrado „Ludogorec“ (Bulgarija) bus žaidžiamas be žiūrovų.

Nuo 22 val. Lietuvos laiku į kovą stos ir vienintelis Europos lygoje išlikęs lietuvis – vartininko Giedriaus Arlauskio atstovaujamas Klužo CFR (Rumunija) svečiuose galynėsis su „Sevilla“ (Ispanija). Pirmas mačas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Pirmoji kelialapį į aštuntfinalį pelnė Glazgo „Rangers“ ekipa. Vienintelėse trečiadienio rungtynėse škotai Portugalijoje 1:0 įveikė „Braga“ futbolininkus ir šventė pergalę bendru santykiu 4:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)