Nors nuo 59 min. po Isco smūgio atsiliko 0:1, svečiai iš Anglijos „Santiago Bernabeu“ stadione savo sąlygas ėmė diktuoti pačioje mačo pabaigoje.

78 min. Gabrielis Jesusas galva išlygino rezultatą, o 82 min. Kevinas De Bruyne rezultatą persvėrė po 11 m baudinio.

Man iki dabar atrodo, kad praleidome įvartį, kurio neturėjome praleisti. Juk kaip tik šiandien demonstravome geriausią savo žaidimą.
Josepas Guardiola

Maža to, „Real“ rungtynes baigė ne pilnos sudėtis – už paskutinės vilties pražangą 86 min. raudoną kortelę prieš save išvydo Sergio Ramosas.

Pasibaigus rungtynėms „Manchester City“ vyriausiasis treneris Josepas Guardiola tvirtino, kad atlikta dar tik pusė darbo, o pasiektu rezultatu buvo patenkintas su viena išlyga.

„Labai svarbu tai, kad mes laimėjome. Pasistengėme čia atvykti nusiteikę pergalei. Ir pasiekė savo, ką padaryti šiame išskirtiniame stadione yra labai sunku.

Tačiau tai tik pirma dalis. Ir jeigu pasaulyje yra komanda, kuri dėl savo patirties gali išsikapstyti iš tokios situacijos, tai būtent yra „Real“, – kalbėjo J. Guardiola. – Žinoma, iš esmės tai yra puikus rezultatas. Tik man iki dabar atrodo, kad praleidome įvartį, kurio neturėjome praleisti. Juk kaip tik šiandien demonstravome geriausią savo žaidimą. O kada jie ėmė žaisti geriau, įvarčius jau mušėme mes. Čia ir yra šio turnyro specifika.“

„Real“ strategas Zinedine'as Zidane'as ant savo auklėtinių pyko būtent už mačo pabaigą, kai į šeimininkų vartus krito abu įvarčiai, o teisėjui Daniele Orsato teko traukti raudoną kortelę.

„Nesu patenkintas. Nes iš esmės su gera komada žaidėme gerai, tačiau likus maždaug dešimčiai minučių mus tarsi kažkas pakeitė. Ėmėme daryti klaidas, už kurias mus ir baudė. Nieko naujo nepasakysiu, bet turėjome susikaupę išlikti visas 90 minučių“, – nedaugžodžiavo Prancūzijos futbolo legenda.

„Tačiau žinome, kad tai dar tik pusė akistatos. Reikia vykti į Mančesterį ir laimėti ten“, – pridūrė jis, nesileidęs į spekuliacijas, kuriomis užsiėmė kai kurie jo komandos futbolininkai.

„Mums visuose turnyruose švilpia blogai. Ir su tuo susitaikyti sunku. Jie turi VAR sistemą, tačiau nesuvokiama, kodėl jos nenaudoja“, – virkavo Junioras Vinicius, tačiau jo šį kartą nepalaikė nė įprastai „Real“ užstojantis Ispanijos sporto gigantas „Marca“.

„Panašu, kad „Real“ prarado Čempionų lygos magiją“, – vaizdą matytą aikštėje „Marca“ apibūdino savo skaitytojams.

Atsakomosios šios poros rungtynės vyks kovo 17 dieną.

Dar prieš tai „Real“ laukia iššūkis Ispanijos čempionate. Jau šį sekmadienį, vėlų kovo 3-iosios vakarą, Madride įvyks „El Clasico“ vadinamas šalies gigantų mūšis tarp „Real“ ir „Barcelonos“.

Ruošdamiesi rungtynėms su madridiečiais rungtynes su „Manchester City“ stadione stadione stebėjo „Barcelonos“ pasiuntiniai – vyriausiasis komandos treneris Quique Setienas ir jo asistentas Ederis Sarabia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)