Daugkartiniai Vokietijos čempionai išvykoje 3:0 (0:0) patiesė Londono „Chelsea“ ekipą.

Atrodė, kad įvartis į anglų vartus bręsta jau pirmajame kėlinyje, tačiau galutinai jis „pribrendo“ prasidėjus antrajam. 51 min. po Roberto Lewandowskio perdavimo pasižymėjo Serge'as Gnabry.


54 min. situacija pasikartojo. R. Lewandowskis tiksliai perdavė kamuolį S. Gnabry – puikų sezoną žaidžiantis 24-erių futbolininkas ir vėl mušė tiksliai.


76 min. įvartį mušė jau pats R. Lewandowskis. Lenkas iš arti „uždarė“ tikslų Alphonso Davieso perdavimą. Šį sezoną Čempionų lygoje „Bayern“ puolėjas per 6 rungtynes įmušė jau 11 įvarčių.

84 min. po smūgio R. Lewandowskiui iš aikštės peržiūrėjus VAR įrašą buvo išvytas „Chelsea“ gynėjas Marcosas Alonso.

Kitose rungtynėse Italijoje „Napoli“ futbolininkai 1:1 (1:0) sužaidė su „Barcelona“.

Po „Barcelonos“ 30 min. aikštės viduryje prarasto kamuolio proga sukurti pavojingą progą pasinaudojo Piotras Zielinskis. Jis baudos aikštelės prieigose atliko perdavimą laisvam Driesui Mertensui, o belgas nedvejodamas pasiuntė kamuolį į Marco-Andre ter Stegeno saugomus vartus.


57 min. „Barcelona“ atstatė pusiausvyrą. Puikiai įžaidę kamuolį katalonai prieš vartus išvedė Antoine'ą Griezmanną, kuris smūgiavo stipriai ir tiksliai.

„Barcelona“ rungtynes taip pat užbaigė ne visos sudėties. 89 min. už antrą geltoną kortelę iš eilės arbitras pašalino Arturo Vidalį.

Atsakomosios šių porų rungtynės vyks kovo 18 d.

Rezultatai

„Chelsea“ 0 – 3 „Bayern“

57' Serge'as Gnabry [0-1]
57' Sergejas Gnabry [0-2]
76' Robertas Lewandowskis [0-3]
83' iš aikštės išvytas Marcosas Alonso („Chelsea“)

„Napoli“ 1 – 1 „Barcelona“

30' Driesas Mertensas [1-0]
57' Antoine'as Griezmannas [1-1]
89' iš aikštės išvytas Aturo Vidalis („Barcelona“)

Trečiadienį į kovą stos dvi paskutinės aštuntfinalio poros. Liono „Olympique“ varžysis su Turino „Juventus“, o Madrido „Real“ surems ginklus su „Manchester City“.

UEFA Čempionų lygos finalas šį sezoną vyks gegužės 30 d. Stambule.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)