Pirmose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse „Liverpool“ išvykoje 0:1 turėjo pripažinti Madrido „Atletico“ futbolininkų pranašumą. Vienintelį įvartį aikštės šeimininkai pelnė pačioje dvikovos pradžioje – 4-ą min. pasižymėjo Saulas Niguezas.


„Aš nenusivyliau mūsų žaidimu. Savo gyvenime mačiau daug prastesnių rungtynių. Tiesiog nebuvo pakankamai geri. Tačiau rezultatas yra tik 0:1, mes dar nepralaimėjome ir neiškritome. Tol, kol turime 11 žaidėjų su „Liverpool“ marškinėliais aikštėje, visko gali nutikti. „Atletico“ fanams, kurie turi bilietą į atsakomąsias rungtynes – „Sveiki, atvykę į „Anfield“ – po rungtynių kalbėjo J. Kloppas.

„Šiuo metu įpusėjome kelią aštuntfinalyje, mūsų laukia ilga pertrauka, per kurią galime tinkamai pasiruošti. Gerai, kad kitą šio etapo dalį žaisime „Anflield“ stadione. Ten viskas turėtų atrodyti kitaip. „Atletico“ savo baudos aikštėje gynėsi fantastiškai. Neturėjome jokios aiškios progos. Varžovų spaudimas buvo aukščiausios klasės. Žinoma, žaidžiant su tokiu varžovu įvartis dvikovos pradžioje yra kvailiausia, kas tik gali nutikti“, – sakė jis.

Nepasibaigus rungtynėms J. Kloppas pakeitė Sadio Mane ir vėliau paaiškino, kodėl tai padarė: „Ne aš jį iš žaidimo išėmiau, o jo varžovas. Geltonoji kortelė tokiam svarbiam puolimo žaidėjui yra pavojinga – greitai galėjo būti ir raudonoji, todėl buvau priverstas reaguoti“.

„Atletico“ strategas Diego Simeone džiaugėsi įspūdinga savo komandos fanų sukurta atmosfera.

„Dar nemačiau tokio sutikimo. Neturiu žodžių. Atmosfera buvo tokia jaudinanti, įkvepia kovoti. Tai nebuvo geriausios rungtynės, nes nebuvo laimėtas ir joks titulas. Tačiau tokių rungtynių negali pamiršti. Atvyksta geriausia pasaulio komanda po tiek pergalių ir mes imame ir įveikiame ją“, – kalbėjo nugalėtojų treneris.


Kovo 11 dieną Madrido ekipos atsakomajame mače laukia daug sunkesnė užduotis – „Anfield“ stadione „Liverpool“ nepralaimi jokiose varžybose nuo 2018 metų rugsėjo.

2014 ir 2016 metais Čempionų lygos finale žaidęs „Atletico“ viliasi pirmą kartą per paskutinius trejus metus prasibrauti į ketvirtfinalio etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)