Pirmame aštuntfinalio susitikime „Borussia“ namuose priėmė turtingąjį „Paris Saint-Germain“ klubą ir pranoko jį rezultatu 2:1 (0:0).

Abu įvarčius šeimininkams pelnė 19-metis norvegų talentas Erlingas Haalandas (69 ir 77 min.). Ypač efektingas buvo antrasis jo įvartis, pelnytas galingu šūviu iš toli.

75 min. rezultatą trumpam buvo išlyginęs Neymaras.

Tuo metu „Atletico“ savo aikštėje egzaminavo dabartinius turnyro čempionus „Liverpool“ futbolininkus ir įveikė juos 1:0 (1:0). Vienintelio įvarčio autorius – Saulis, pasižymėjęs jau 4 minutę po sumaišties varžovų baudos aikštelėje.

Itin blankiai atrodę Jurgeno Kloppo auklėtiniai Madride taip nė karto ir nesmūgiavo į Jano Oblako ginamų vartų plotą.

Įdomu, kad Anglijoje net 25-ias iš 26-ių dvikovų šį „Premier“ lygos sezoną laimėję liverpuliečiai prieš artimiausius savo persekiotojus pirmauja įspūdingu skirtumu – 25 taškais, kai iki pirmenybių pabaigos liko 12 turų.

Atsakomieji šių porų mačai bus žaidžiami po trijų savaičių.

Trečiadienį pirmose savo aštuntfinalio rungtynėse susitiks Bergamo „Atalanta“ ir „Valencia“ bei Londono „Tottenham Hotspur“ ir „Leipzig“.

Praėjusių metų finale Madride „Liverpool“ 2:0 pranoko „Tottenham“ ekipą, o šiemet UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 30 dieną Stambule.

Rungtynės:

Dortmundo „Borussia“ 2 – 1 „Paris Saint-Germain“
69' [1 – 0] Erlingas Haalandas
75' [1 – 1] Neymaras
77' [2 – 1] Erlingas Haalandas

Madrido „Atletico“ 1 – 0 FC „Liverpool“
4' [1 – 0] Saulis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)