Pirmame kėlinyje kiek geriau žaidė šeimininkai, tačiau aukštai pakeltomis galvomis po pirmo kėlinio į rūbines žingsniavo svečiai.

Po puikaus Aaron Wan-Bissaka perdavimo iš dešiniojo krašto galva iš arti kamuolį į vartus nukreipė Anthony Martialis.

Antro kėlinio pradžioje „Chelsea“ pavyko pasižymėti, tačiau standartinės situacijos metu prasižengta prieš Brandoną Williamsą.

Kėlinio viduryje jau gerą atkarpą žaidė „Man United“. Iš pradžių 64 min. po baudos smūgio portugalas Bruno Fernandesas kamuolį sukirto į virpsą, o po poros minučių po jo pakelto kampinio galva į vartus nukreipė gynėjas Harry Maguire'as.

Šiam – tai pirmasis įvartis vilkint „Man United“ marškinėlius.

77 min. Olivier Giroud pašokdino iš vietų „Chelsea“ sirgalius, tačiau po VAR peržiūros prieš jo smūgį galva fiksuota nuošalė.

Rungtynių pabaigoje „Man United“ sėkmingai apsigynė nuo varžovų bandymų gelbėtis nuo nesėkmės ir iškovojo pergalę 2:0.

„Chelsea“ ekipai šiame sezone „Man United“ neįveikiamas varžovas: dukart pralaimėta lygoje, kartą Anglijos lygos taurėje.

„Man United“ su 38 taškais pakilo į 7-ą vietą ir tik 3 taškais atsilieka nuo 4-oje pozicijoje esančio „Chelsea“ (41 t.) klubo.

Rezultatas

„Chelsea“ 0 – 2 „Man United“

45' [0:1] Anthony Martial

66' [0:2] Harry Maguire

Italijoje – „AC Milan“ pergalė

„Serie A“ 24-ąjį turą pirmadienį vakare užbaigė „AC Milan“ ir „Torino“ akistata.

Šeimininkų pergalę lėmė 25 min. kroato Ante Rebičiaus tikslus smūgis. 2018-ųjų pasaulio vicečempionų sudėtyje žaidęs puolėjas po Samu Castillejo perdavimo iš krašto maždaug iš 10 metrų vienu lietimu kamuolį nukreipė į vartus.

Po pergalės „AC Milan“ užima 8-ą vietą.

Ante Rebičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)