Londono „Tottenham“ triumfavo itin dramatiškai – Jose Mourinho auklėtiniai tik paskutinėmis pridėto laiko sekundėmis išvykoje 3:2 palaužė Birmingamo „Aston Villa“ vienuolikę.

Pirmajame kėlinyje „Tottenham“ gynėjas Toby Alderweireldas įmušė po vieną įvartį į savo ir varžovų vartus, o Heung-min Sonas nerealizavo 11 m. baudinio, bet pasitaisė prišokdamas prie vartininko Pepe Reina atmušto kamuolio.

Po pertraukos rezultatą išlygino Bjorno Engelso smūgis galva, o tris taškus Londono komandai išsaugojo tas pats Sonas, kuris pasinaudojo varžovų gynybos klaida ir paskutinę pridėto laiko minutę atlikęs reidą pelnė pergalingą įvartį.

Gerokai lengvesnę pergalę šventė Londono „Arsenal“ ekipa, kuri namuose 4:0 susitvarkė su „Newcastle United“. Po vieną įvartį pelnė Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, Nicolas Pepe, Mesutas Ozilas ir Alexandre'as Lacazette'as.

Tuo metu Ispanijos pirmenybėse taškus apmaudžiai prarado Madrido „Real“ klubas, kuris savo žiūrovų akivaizdoje išleido iš rankų pergalę prieš Vigo „Celta“ komandą ir sužaidė lygiosiomis 2:2.

Svečiai pirmieji išsiveržė į priekį po Fiodoro Smolovo įvarčio 7-ąją minutę, bet „Real“ atsitiesė – rezultatą persvėrė tikslūs Toni Krooso ir Sergio Ramoso smūgiai.

Vis dėlto „Celta“ komandai tašką išplėšė Santi Mina, kuris 85-ąją minutę pelnė lygiąsias nulėmusį įvartį.

„Real“ išlieka Ispanijos čempionato lyderiais, tačiau „Barcelona“ atsilieka tik vienu tašku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)