Dramatiškose rungtynėse Madride lemiamą vaidmenį nugalėtojų ekipoje suvaidino Alexanderis Isakas ir Mikelis Merino. Pirmasis pasižymėjo dviem įvarčiais, o antrasis pelnė pergalingą „Real Sociedad“ įvartį.

„Santiago Bernabeu“ stadione „Real“ nesijautė aikštės šeimininkais, nes po 56 minučių atsiliko 0:3.

Marcelo įvartis turėjo pažadinti Zinedine'o Zidane'o auklėtinius, tačiau tuomet jie sulaukė M. Merino įvarčio ir svečiai jau pirmavo 1:4. Rodygo ir Nacho įvarčiai sušvelnino skirtumą, tačiau dvikova jau buvo pralaimėta.

Z. Zidane'as neslėpė nusivylimo: Padarėme daug klaidų ir pirmoje dalyje nežaidėme gerai. Situacija kiek pagerėjo antrame kėlinyje, – sakė „Real“ strategas. – Kovojome iki pat pabaigos, nenuleidome rankų, tačiau yra kaip yra“.

Karališkasis ispanų klubas kaip ir praėjusiais metais iš „Copa de Rey“ iškrito ketvirtfinalyje. Per paskutinius 6 metus „Real“ nežaidė nė viename Ispanijos taurės finale.

„Real Sociedad“ į pusfinalį prasibrauna pirmą kartą nuo 2014 metų.

Kitame ketvirtfinalyje, kur turėjo paaiškėti paskutinis pusfinalio dalyvis, pagrindinis rungtynių laikas baigėsi nulinėmis lygiosiomis. Tačiau per teisėjo pridėtą laiką „auksinį“ įvartį pelnė Inaki Williamsas (90+3').

Tai ir nulėmė Bilbao „Athletic“ pergalę prieš „Barcelona“ 1:0.

Bilbao ekipa į „Copa de Rey“ pusfinalį patenka pirmą kartą nuo 2015 metų. Praėjusiais metais taurės finale žaidusi "Barcelona" į turnyro pusfinalį neprasibrauna pirmą kartą nuo 2010 metų.

Į stipriausiųjų ketvertą taip pat pateko „Granada“ ir antrojo diviziono komanda „Mirandes“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)