Du įvarčius nugalėtojams pelnė Robertas Lewandowskis – po antro tikslaus lenko smūgio „Bayern“ 80 min., pirmavo 4:1, tačiau per likusį laiką šeimininkai praleido du įvarčius ir „Allianz“ arenoje leido trumpam atgyti intrigai.


Visgi sensacija nebuvo sukurta ir „Bayern“ žengė į ketvirtfinalį, kur savo varžovus sužinos po burtų traukimo. Vokietijos čempionato aštuntfinalyje žaidžiamos vienos rungtynės.

Savo ruožtu Anglijos lygos (FA) taurės aštuntfinalyje dramatiškai atsidūrė Londono „Tottenham Hotspur“. Po lygiųjų išvykoje 1:1, antrose šešioliktfinalio rungtynėse namie Jose Mourinho auklėtiniai 3:2 (1:1) nugalėjo „Southampton“ ekipą ir vėliau žais su „Norwich City“.

87 min. lemiamu tapo Heung-Min Sono įmuštas 11 m baudinys, paskirtas po nemažai diskusijų sukėlusio sprendimo.


Tuo metu Ispanijos Karaliaus taurės turnyre užfiksuotas nemenkas netikėtumas. Į pusfinalio etapą prasibrovė antro pagal pajėgumą šalies diviziono „Mirandes“ komanda, vienintelėse ketvirtfinalio rungtynėse namie 4:2 (2:1) eliminavusi elitinės lygos „Villarreal“ futbolininkus. Vietą pusfinalyje jau yra iškovojusi ir „Granada“ ekipa.

Madrido „Real“ ketvirtfinalyje dar kovos su San Sebastiano „Real Sociedad“, o „Barcelona“ – su Bilbao „Athletic“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)