Marijampoliečių ekipoje rungtynes pradėjo Ivanas Kardumas, Andro Švrljuga, Semiras Kerla, Ivanas Hladikas, po traumos į aikštę sugrįžęs Vaidas Slavickas, Povilas Leimonas, Domagojus Pušičius, su komanda besitreniruojantis amerikietis Chrisas Goslinas, Renanas Oliveira, Josipas Tadičius ir Mihretas Topčagičius.

Aikštėje nedidelį pranašumą rungtynių pradžioje turėjo „Ufa“, tačiau rimčiau pagrasinti I. Kardumo vartams nesugebėjo. Rusijos futbolininkai tenkinosi tik keletu tolimų smūgių.

„Sūduvai“ puolime žaidimas taip pat ne itin klijavosi, bet vis dėlto 40 min. būtent marijampoliečiai įmušė įvartį. Po M. Topčagičiaus perdavimo iš dešiniojo krašto „Ufa“ gynėjas, kovodamas su Josipu Tadičiumi, nukreipė kamuolį į savo vartus.

Netrukus kroatas galėjo pasižymėti dar kartą, bet po kampinio jo smūgiuotas kamuolys praskriejo virš skersinio.

Po pertraukos „Sūduvos“ ekipoje Ignas Plūkas pakeitė I. Kardumą, Thomas Salamonas – V. Slavicką, o Eligijus Jankauskas – C. Gosliną. Vėliau į aikštę žengė Aleksandras Živanovičius, Fidelis Irhene ir Algis Jankauskas.

Antrajame kėlinyje „Sūduvos“ atakos vėl buvo pavojingesnės, o geriausią progą pelnyti įvartį vėl turėjo J. Tadičius. Deja, jo smūgis po perdavimo iš kairiojo krašto buvo šiek tiek netikslus. Taip pat pavojingai iš toli smūgiavo ir S. Kerla.

79 min. Ufos ekipai pavyko sukelti sumaištį marijampoliečių baudos aikštelėje ir užsidirbti baudinį. Jį rusai įmušė ir išlygino rezultatą.

89 min. tuo pačiu galėjo atsakyti „Sūduva“, bet R. Oliveiros smūgį atrėmė vartininkas.

Kitas rungtynes „Sūduva“ žais vasario 8 dieną su Česke Budejovicų „Dynamo“ (Čekija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)