Paprastai L. Messi daugiau dirba nei kalba, tačiau šįkart argentinietis nusprendė netylėti ir atsakyti į kritiką žaidėjams.

Duodamas interviu žiniasklaidai buvęs kolega „Camp Nou“ stadione, o dabar „Blaugrana“ klubo administracijoje dirbantis E. Abidalis teigė, kad vadovaujant buvusiam strategui Ernesto Valverde ne visi žaidėjai pateisino lūkesčius.

„Daugelis žaidėjų nebuvo laimingi ir nedirbo nuoširdžiai, taip pat buvo problemų su vidine komunikacija, – teigė prancūzas. – Ryšiai tarp trenerio ir rūbinės visuomet buvo geri, tačiau yra tam tikros detalės, kurias aš, kaip buvęs žaidėjas, galiu pamatyti. Pasakiau klubui, ką galvoju ir turėjome priimti sprendimą“.

E. Valverde buvo atleistas iš vyriausiojo trenerio pareigų sausį, po pralaimėjimo Madrido „Atletico“ Supertaurės rungtynėse.

L. Messi nesužavėjo E. Abidalio komentaras. „Barcelonos“ kapitono atsakas buvo griežtas – arba tegu jis įvardina žaidėjų vardus, arba susilaiko nuo kalbų apie komandą.

„Jei atvirai, nemėgstu tokių dalykų, tačiau manau, kad kiekvienas turi prisiimti atsakomybę už savo darbus ir sprendimus“, – parašė argentinietis savo „Instagram“ paskyroje.

„Žaidėjai yra atsakingi už tai, kas vyksta aikštėje, mes taip pat pirmieji suvokiame, kad aikštėje nežaidžiame gerai, – tęsė jis. – Klubo atsakingieji turėtų suvokti savo atsakomybes ir pažvelgti į savo sprendimus. Pagaliau, jei kalbi apie žaidėjus, turėtum pasakyti jų vardus, kitaip juodini visus ir leidi sklisti gandams, kas nėra gerai“.

Anot Ispanijos žiniasklaidos, „Barcelona“ klube po šio virtualaus apsižodžiavimo kilo didelis chaosas. E. Abidalis šiandien aptarti situacijos susitinka su klubo prezidentu Josepu Maria Bartomeu.

Informuojama, kad po trečiadienio treniruotės įvyko žaidėjų atstovų susirinkimas, o Sergio Busquetsas, Gerardas Pique ir Sergi Roberto išsakė savo poziciją ir palaikymą komandos kapitonui.

„Barcelona“ savaitgalį šventė pergalę 2:1 prieš „Levante“, o du įvarčius aikštės šeimininkams pelnė jaunasis Ansu Fati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)