Neseniai 31-ąjį gimtadienį atšventęs futbolininkas visą karjerą praleido gimtinėje, yra žaidęs savo šalies visų amžiaus grupių jaunimo rinktinėse.

Per savo karjerą T. Salamonas atstovavo „Mattersburg“ (2008-2011), „Grodig“ (2011-2014), Vienos „Austria“ (2014-2019) ir „Horn“ (2019) klubams. Per 152 rungtynes Austrijos Bundeslygoje gynėjas pelnė 7 įvarčius ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų, o Austrijos antrojoje lygoje per sužaistas 104 rungtynes pasižymėjo 15 įvarčių ir 24 rezultatyviais perdavimais.

Be to, futbolininkas yra sužaidęs 30 rungtynių Austrijos taurės turnyre, 1 mačą Europos lygos atrankoje ir 5 rungtynes Europos lygos grupių etape.

Prie „Sūduvos“ T. Salamonas prisijungs sekmadienį, Marijampolės komandoje gynėjas vilkės 18 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Lietuvos čempionai šiandien atvyko į Kiprą, kuriame surengs 2 savaičių treniruočių stovyklą. Jos metu bus sužaistos trejos kontrolinės rungtynės su „Ufa“ (Rusija), Česke Budejovicų „Dynamo“ (Čekija) ir Jerevano „Ararat“ (Armėnija). Į Lietuvą „Sūduva“ grįš vasario 14-ąją.

Paskutinės kontrolinės rungtynės vyks vasario 22-ąją vėl Marijampolės „Hikvision“ futbolo arenos manieže – tuomet 15 val. prasidės mačas su Gardino „Neman“ (Baltarusija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją