Į stovyklą keliaus 18 futbolininkų: Ivanas Kardumas, Ignas Plūkas, Vilius Stebrys, Semiras Kerla, Andro Švrluga, Aleksandaras Živanovičius, Vaidas Slavickas, Ivanas Hladikas, Algis Jankauskas, Modestas Vainikaitis, Povilas Leimonas, Renanas Oliveira, Giedrius Matulevičius, Domagojus Pušičius, Saulius Vikertas, Eligijus Jankauskas, Mihretas Topčagičius ir Josipas Tadičius.

Arnas Paura dėl nugaros skausmų liks gydytis Marijampolėje, namie treniruosis ir su pagrindine komanda sausį dirbę Karolis Skamarakas bei Ernestas Burdzilauskas, o peržiūroje dalyvavęs Karolis Mantinis grįžo į „Šiaulius“.

Kipre prie „Sūduvos“ turėtų prisijungti keletas potencialių komandos naujokų.

Treniruočių stovykloje Kipre Lietuvos čempionai sužais kontrolinius mačus su „Ufa“ (Rusija), Česke Budejovicų „Dynamo“ (Čekija) ir Jerevano „Ararat“ (Armėnija). Į Lietuvą „Sūduva“ grįš vasario 14-ąją.

Paskutinės kontrolinės rungtynės vyks vasario 22-ąją vėl Marijampolės „Hikvision“ futbolo arenos manieže – tuomet 15 val. prasidės mačas su Gardino „Neman“ (Baltarusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)