Iškovota pergalė pratęsė „Liverpool FC“ aukščiausiame Anglijos futbolo divizione nepralaimėtų rungtynių seriją iki stulbinančio 40 susitikimų skaičiaus. Turnyro lentelės viršūnėje įsitaisę raudonieji artimiausius persekiotojus lenkia jau 16 taškų skirtumu.

Svečiai į priekį išsivežė jau 8-ą susitikimo minutę, kai Jordanas Hendersonas po Trento Alexanderio-Arnoldo pakelto kampinio galva pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartų tinklą.

Nors Liverpulio ekipa po pirmojo kėlinio turėjo pranašumą savo pusėje, sirgaliai susidūrė ir su neigiamomis emocijomis. 32-ą susitikimo minutę dėl pakinklės sausgyslės patempimo aikštę palikti buvo priverstas senegalietis Sadio Mane.

Negana to, kovingai rungtyniavę „Wolves“ 51-ą minutę sugebėjo išlyginti rezultatą. Iš kairiojo krašto Adama Traore pakeltą kamuolį į čempionato lyderių vartus pasiuntė Raulis Jimenezas.

Šeimininkai tikėjosi dvikovoje išplėšti bent jau tašką, tačiau tokias viltis sudaužė 84-ą minutę jau dešimtąjį savo sezono įvartį pelnęs Roberto Firmino. „Liverpool“ klubui tai buvo jau 22-a sezono pergalė per 23 „Premier“ lygos turus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)