Įvairūs socialinio tinklo „Instagram“ modeliai sekmadienį lėktuvais buvo atskraidinti Mančesterį. „Manchester City“ futbolininkai tos dienos popietę net 6:1 sutriuškino „Aston Villa“ ekipą.

Teigiama, kad tokį vakarėlį surengti leido ir pats ekipos strategas Josepas Guardiola. Tiesa, kaip teigia britų žiniasklaida, neaišku, ar treneris žinojo apie vakarėlyje dalyvausiančius modelius.

Daugelis gražuolių „Instagram“ paskyrose ėmė dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš Češyro viešbučio, kuriame ir vyko minėtas vakarėlis. Tiesa, į viešumą iškilus informacijai apie slaptu turėjusį būti renginį, dauguma nuotraukų iš socialinių tinklų buvo ištrintos, o kai kurie Anglijoje į linksmybių sūkurį su futbolo žvaigždėmis pasinėrusių damų profiliai iš viešų žaibiškai tapo privačiais.

Kaip leidiniui „The Sun“ teigė klubo vidaus šaltiniai, tai buvo atidėtas kalėdinis vakarėlis žaidėjams, o klubo administracija jam suorganizuoti skyrė mėnesius. Pranešama, kad iš Mančesterio oro uosto merginos autobusu slapta buvo nuvežtos į prabangų „Mere Golf Resort“ viešbutį.

„Futbolininkų antrosios pusės turėtų būti nemaloniai nustebintos, kad tos moterys buvo pakviestos, – ironiškai kalbantį liudininką cituoja leidinys. – Tačiau jos labai gražios ir gerai leido laiką. Manau, tą patį patvirtintų ir žaidėjai“.

Tarp „Instagram“ modelių buvo Amira Paula, Marta Tejada, italų televizijoje pasirodanti Chriara Giuffrida, Isa Rivera, Chiara Battola ir kitos.

Iš viešnių kelios pasiliko Mančesteryje dar vienai nakčiai. Oficialūs klubo atstovai neigia informaciją, kad vakarėlyje buvo kviestinių moterų.

Anglijos žiniasklaida vakarėliui suteikė „Bunga Bunga“ pavadinimą – tokio tipo pasibuvimus su eskorto merginomis mėgdavo garsus Italijos politikas Silvio Berlusconi.

Po įspūdingos pergalės čempionės titulą ginanti „Manchester City“ komanda Anglijos „Premier“ lygos turnyro lentelėje pakilo į antrąją vietą – po 22 rungtynių turi 47 taškus. Pirmauja „Liverpool“ su 61 tašku po 21 rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)