„Juventus“ gretose skambiai metus pradėjo Cristiano Ronaldo – portugalas pelnė „hat-tricką“ (49', 67', 82'). Tai – pirmasis apskritai puolėjo „hattrickas“ „Serie A“ pirmenybėse.

Įvarčiu prie pergalės prisidėjo Gonzalo Higuainas (81').

Trečią nesėkmę iš eilės patyrė Edgaro Dubicko atstovaujama „Lecce“, kuriai šiemet dar nepavyko pergale pradžiuginti savų sirgalių. Lečės komanda 0:1 nusileido „Udinese“ ekipai. Į rungtynių paraišką įtrauktas puolėjas iš Lietuvos liko atsargoje. „Lecce“ su 15 taškų užima 17-ą vietą ir yra arti pavojingos iškritimo ribos. Šiame sezone lietuvis „Serie A“ čempionate žaidė kartą po keitimo.

Pergalingą įvartį „Udinese“ ekipai 88 min. pelnė argentinietis Rodrigo De Paulas.

Neapolyje svečius iš Milano į priekį išvedė Romelu Lukaku: belgo dublis (14', 33') leido „Inter“ pirmauti 2:0, 39 min. rezultatą sušvelnino lenkas Arkadiuszas Milikas.

Antrame kėlinyje 62 min. svečių pranašumą įtvirtino argentinietis Lautaro Martinezas, „Inter“ pasiekė svarbią pergalę ir pagal taškus žengia koja kojon su „Juventus“. Abu klubai savo sąskaitoje turi po 45 taškus.

Romelu Lukaku

Pirmadienį „Milan“ ekipoje mače su Genujos „Sampdoria“ debiutavo naujokas Zlatanas Ibrahimovičius, rungtynės baigėsi be įvarčių 0:0.

„Milan“ su 22 taškais užima tik 12-ą vietą, „Sampdoria“ – tik 16-oje pozicijoje (16 taškų).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)