Ne pajėgiausios sudėties „Liverpool“ komanda po atkaklios kovos savo žiūrovų akivaizdoje 1:0 palaužė „Everton“ klubą.

Pergalingą įvartį 71-ąją minutę pelnė fantastišką smūgį iš toli į patį vartų kampą atlikęs 18-metis saugas Curtisas Jonesas.

„Premier“ lygos lyderių gretose rungtyniavo tik 4 pagrindinės sudėties žaidėjai, prie kurių prisijungė naujokas Takumi Minamino ir būrys klubo akademijos auklėtinių.

Bene pajėgausia sudėtimi žaidę „Everton“ šiame mače atliko ne vieną pavojingą išpuolį, bet nuo jų šeimininkus gelbėjo šanso žaisti vėl sulaukęs atsarginis vartininkas Adrianas.

Į kitą etapą prasibrauti pavyko ir Londono „Chelsea“ futbolininkams, kurie namuose 2:0 nugalėjo „Nottingham Forest“. Įvarčius pelnė Callumas Hudsonas-Odoi ir Rossas Barkley.

Dėl kelialapio į kitą etapą atsakomajame mače dar turės pakovoti Londono „Tottenham“ komanda, kuri svečiuose 1:1 sužaidė su „Middlesbrough“. Nuo pralaimėjimo svečius išgelbėjo Lucaso Moura smūgis.

Visi rezultatai:

„Middlesbrogh“ 1 – 1 „Tottenham“
„Chelsea“ 2 – 0 „Notthingham“
„Crystal Palace“ 0 – 1 „Derby County“
„Sheffield Utd“ 2 – 1 „AFC Fylde“
„Liverpool“ 1 – 0 „Everton“
„Gillingham“ 0 – 2 „West Ham“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)