Skirtingai sekėsi laimėjusiems sostinės klubams. „Real“ iškovojo užtikrintą pergalę, o „Atletico“ futbolininkai turėjo pavargti gerokai labiau.

Trejų nelaimėtų rungtynių seriją nutraukusi „Real“ komanda atlaikė spaudimą ir varžovų smūgių bangą mačo pradžioje bei išvykoje prieš „Getafe“ užtikrintai triumfavo 3:0.

34-ąją minutę į savo vartus įsimušė Davidas Soria, 53-ąją minutę galva pasižymėjo Raphaelis Varane, o per pridėtą rungtynių laiką įvartį pelnė ir Luka Modričius.

„Real“ su 40 taškų bent iki „Barcelonos“ akistatos su „Espanyol“ pakilo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą.

Sunkiau susitvarkyti su varžovais sekėsi „Atletico“ futbolininkams, kurie namuose 2:1 įrodė pranašumą prieš „Levante“.

13-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Angelis Correa ir nors 16-ąją minutę Marti Rogeris lygino rezultatą, jau 18-ąją minutę po Felipe įvarčio „Atletico“ vėl pirmavo.

Po praleisto įvarčio „Levante“ visiškai perėmė kamuolio kontrolę, tačiau „Atletico“ atsitraukė į gynybą ir užgulti savų vartų svečiams neleido.


Per pridėtą rungtynių laiką „Levante“ turėjo puikų šansą lyginti rezultatą, tačiau Madrido ekipą išgelbėjo stiprų smūgį atrėmęs vartininkas Janas Oblakas.

„Atletico“ su 35 taškais čempionate užima trečiąją vietą.

Į šeštąją vietą šeštadienį pakilo „Valencia“ futbolininkai, kurie savo žiūrovų akivaizdoje 1:0 pranoko „Eibar“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)