Vėlų ketvirtadienio vakarą „Derby County“ 2:1 įveikė „Barnsley“ futbolininkus, o 34-erių W. Rooney žaidė visas rungtynes ir ryšėjo kapitono raištį.

Baigiantis pirmajam kėliniui anglas pasižymėjo rezultatyviu perdavimu – į baudos aikštelę pasiuntė kamuolį, kurį į vartus nukreipė Jackas Marriottas.

„Džaugiuosi galimybe sužaisti visas 90 minučių. Tai tikrai malonu, tačiau svarbiausia, kad su komanda iškovojome 3 taškus“, – po mačo kalbėjo W. Rooney, dar rugsėjį tapęs žaidžiančiuoju „Derby County“ treneriu, bet aikštėje su šios komandos marškinėliais debiutavęs tik dabar.

„Derby County“ komanda po 26 rungtynių savo sąskaitoje turi 33 taškus ir tarp 24 ekipų yra 17-a.

2017-aisiais išsiskyręs su „Manchester United“, vieną sezoną W. Rooney praleido Liverpulio „Everton“ gretose, vėliau vieną sezoną jis žaidė JAV, kur atstovavo Vašingtono „D.C. United“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)