„Premier“ lygos turnyro lentelės viršūnėje esančios komandos iki 31 min. žaidė be įvarčių, o pirmasis varžovų tinklą sudrebino Roberto Firmino. „Liverpool“ saugas įvartį pelnė galva ir išvedė savo komandą į priekį 1:0.

Po pertraukos Jurgeno Kloppo auklėtiniai per 7 minutes suvertė į aikštės šeimininkų vartus tris įvarčius ir padėjo tašką šiose rungtynėse.

Įspūdingoje kelių minučių atkarpoje pasižymėjo Jamesas Milneris (71), R. Firmino (74) ir Trentas Alexander-Arnoldas (78).


Kitoje dvikovoje „Manchester United“ iš pradžių atsiliko – „Old Trafford“ stadione pirmieji įvartį pelnė svečiai (Matthew Longstaffas, 17 min.). Tačiau netrukus „Newcastle“ du kartus grubiai suklydo ir vaizdas aikštėje tapo visiškai kitoks.

Anthony Martialis 24 min. gavo galimybę pasižymėti po varžovo žaidimo ranka, o 18-metis Masonas Greenwoodas po prasto svečių perdavimo išvedė Ole Gunnaro Solskjaero kariauną į priekį.

Trečiąjį įvartį 41 min. pelnė Marusas Rashfordas, o tašką rungtynėse po dar vienos varžovų klaidos perduodant kamuolį padėjo A. Martialis (51 min.).

„Manchester United“ šventė pergalę 4:1 (3:1) ir pakilo į septintą turnyro lentelės vietą.

Turnyro lentelė:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)