Buvęs komandos kapitonas su „Arsenal“ klubu sutarė dėl 3,5 metų sutarties.

„Turime būti konkurencingi kovoje dėl svarbiausių trofėjų. Tai aiškiai man buvo pasakyta diskusijoje su klubo savininkais Stanu ir Josh Kroenke ir vyresniais žmonėmis klube“, – kalbėjo M. Arteta.

„Visi žinome, turime daug ką nuveikti, kad tai būtų pasiekta, bet esu įsitikinęs, kad tai padarysime.

Esu pakankamai realistas, žinau, kad tai nenutinka per naktį, bet dabartinė sudėtis pakankamai talentinga, turinti jaunų žaidėjų būrį“, – pridūrė naujasis „Arsenal“ strategas.

„Kanonieriai“ šiuo metu „Premier“ lygoje užima 10-ą vietą (22 taškai) ir 7-iais taškais atsilieka nuo 4-oje vietoje esančios „Chelsea“.

Savaitės pradžioje „Man City“ vyriausiasis strategas Pepas Guardiola teigė, kad jis negalėtų sulaukyti Artetos, jei šis nuspręstų palikti klubą.

Ispanu domėjosi ir „Everton“, kuris dairosi naujo stratego vietoj gruodžio 6-ąją atleisto Marco Silva.

Arteta 2005-2011 metais vilkėjo „Everton“ marškinėlius ir šiam klubui atstovavo 209 rungtynėse, nuo 2011-ųjų iki karjeros pabaigos – 2016-ųjų – dėvėjo „Arsenal“ marškinėlius.

Beje, į „Arsenal“ sugrįžusį M. Artetą pasveikino su juo komandoje kartu trejus metus žaidęs Mesutas Ozilas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją