Abu įvarčius nugalėtojams pelnė egiptietis Mo Salah, pasižymėjęs tiek pirmajame, tiek antrajame kėlinuose. Afrikiečio įvarčiai į svečių komandos vartus krito 38-ą ir 90-ą minutėmis.

Per 17 sužaistų turų tik 9 taškus surinkę „Watford“ futbolininkai toliau lieka paskutinėje turnyrinės lentelės pozicijoje. Savo ruožtu, „Liverpool FC“ per 17 sužaistų susitikimų iškovojo 16 pergalių ir kartą sužaidė lygiosiomis.

Turnyro favoritams padidinti savo atotrūkį turnyrinės lentelės viršūnėje padėjo „Leicester City“ prarasti taškai. Lapėmis pravardžiuojama komanda namuose nesugebėjo įveikti devynioliktoje vietoje tarp dvidešimties komandų užimančio „Norwich“ klubo. Ekipų akistata baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).

Svečius 26-ą minutę į priekį išvedė vienu iš ryškiausių šio „Premier“ lygos sezono atradimų tapęs Suomijos rinktinės puolėjas Teemu Pukki. 29-erių metų futbolininkui tai buvo jau devintasis šio sezono įvartis.


Rezultatą 38-ą minutę realizavo įvarčiu į savus vartus pasižymėjęs svečių komandos vartininkas Timas Krulis. Per likusį rungtynių laiką „Leicester City“ nesugebėjo pelnyti pergalingo įvarčio ir po apmaudžių lygiųjų nuo lygos lyderių atsilieka jau dešimčia taškų.

Kitų rungtynių rezultatai:

Burnley – Newcastle 1:0 (0:0, '58 Chrisas Woodas);

Chelsea – Bournemouth 0:1 (0:0, '84 Danas Goslingas);

Sheffield United – Aston Villa 2:0 (0:0, '50 ir '73 Johnas Fleckas);

Southapton - West Ham 0:1 (0:1. '37 Sebastianas Halleris).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)